Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε βοήθεια ή κάποια διευκρίνιση σχετικά με το Forever Young, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με e-mail
Το e-mail info@foreveryoung.gr είναι ο βασικός δίαυλος επικοινωνίας με το Forever Young και μπορείτε να μας αποστέλλετε το μήνυμά σας 24 ώρες το 24ωρο. Οι άνθρωποί μας ελέγχουν τακτικά τα εισερχόμενα μηνύματα, οπότε εκτός απροόπτου θα έχετε άμεση απάντηση στο αίτημά σας.

2. Τηλεφωνικά
Μπορείτε να μας καλείτε στο 2106439817 τις εξής μέρες και ώρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

3. Με επίσκεψη στα γραφεία μας
Μπορείτε αν θέλετε να έρθετε στα γραφεία μας (Μομφερράτου 95, Αθήνα - Άλφα Ζήτα). ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Από τα γραφεία μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις δυνατότητες επαγγελματικής συνεργασίας, αλλά ΟΧΙ να αγοράσετε προϊόντα. Τα προϊόντα της Forever ΔΕΝ πωλούνται στα γραφεία μας! Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μία μέρα πριν την επίσκεψή σας ώστε να κλείσετε ραντεβού.

4. Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ